Review nail polish remover action

Vandaag gingen we samen even naar de action en zagen deze nail polish remover liggen en we wilden deze graag testen. Hij is zonder aceton en kost 1.99
image

Dit is zo’n soort remover waar je je vinger met nagellak in stopt, de nagel ronddraait en dan is je nagellak er als het goed is af. De verpakking is niet heel erg aantrekkelijk en een beetje neutraal. In tegenstelling tot andere removers ruikt deze heel erg lekker fruitig. Als je hem openmaakt Zie je een zwart sponsje met een gat waar je je nagel in doet.

image

We hebben hem geprobeerd en we vinden hem erg fijn. De prijs verschilt niet heel erg van de kruidvat variant en werkt even goed. Het enige nadeel is dat je je vinger best ver in het potje moet steken om alles er goed af te krijgen.
image

Dit is voordat ik mn nagel erin deed

image

Zover moet je nagel er ongeveer in

image

En dit is na mn nagel er 5x heen en weer in het potje te hebben gedraait. Nu de ultime test ik heb op mn nagel een laagje grove glitter gedaan (saffron kleur 07)
image

Het resultaat verbaaste me heel erg het gaat even goed als normale nagellak en de grove glitters blijven niet in het sponsje hangen wat ik wel vaak bij watjes heb. Een super budget remover dus.

De remover is dus voor 1.99 bij action

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en bedankt voor het lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s